Kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter

Kompetent rådgivning

Automower eller Autoclip robotplæneklipper

​Robotplæneklipper fra Automower og Autoclip sparer tid

Husqvarna Automower eller Stiga Autoclip er gode valg som robotplæneklipper. Der er tale om gennemprøvede produkter, der er i konstant udvikling, således du kan få en god og driftssikker robotplæneklipper. Dertil kommer, at den aldrig bliver træt, men derimod slår græsset, mens du slapper af. Vi kan hjælpe dig med begge produkter i Esbjerg, Varde, Ribe og de omkringliggende byer.

​Både Husqvarna Automower og Stiga Autoclip er tidsbesparende for haveejere, især i vækstsæsonen. De tilbyder landsdækkende service med deres netværk af autoriserede værksteder.

Skån miljøet og undgå støj med en robotplæneklipper

Problemet med græsplæner er, at de har bedst af at blive slået jævnligt. Det medfører en bedre og mere jævn vækst. En robotplæneklipper slår græsset hele tiden, og den larmer ikke, samtidig med at den også er miljøvenlig. Robotplæneklipperen finder endda selv hjem i sin ladestation, når den skal lade op til næste tur. Dermed klarer din Automower eller Stiga sig selv.

​Hvis du køber en robotplæneklipper hos os, enten en Automower eller en Autoclip, er vi altid klar med en god pris. Automower eller Autoclip har flere modeller og størrelser, som du kan vælge imellem. Derfor tager vi indledningsvist ud i din have for at finde frem til den bedste løsning.

Skulle det alligevel ske, at du ikke bliver tilfreds med din Automower eller Autoclip, så kommer vi og henter din robotplæneklipper igen. Dertil kommer vores har prisgaranti, men vi skal naturligvis se prisen fra den anden leverandør af Automower eller Autoclip.

Kontakt os og hør mere om vores maskiner

Kontakt Esbjerg Park & Havemaskiner ApS på telefon 75 15 04 00 eller mail@park-have.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores priser, andre maskiner, herunder havetraktorer, eller du vil have et besøg, hvor vi kan tale nærmere om din kommende robotplæneklipper.

lawn-mower​​
​Du kan altid k​ontakte os, rekvirere materialer eller få en god pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Samarbejdspartnere

​Hvem er vi

ESBJERG PARK & HAVEMASKINER ApS

CVR: 29216347

Kontakt os

Telefon: 75 15 04 00

E-mail: mail@park-have.dk