Kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter

Kompetent rådgivning

Plæneklipper fra Stiga, Klippo, Husqvarna og Honda

​Esbjerg Park & Havemaskiner ApS tilbyder salg, service og reparation af plæneklippere, men når du køber en plæneklipper af os, får du den ikke bare udleveret i en kasse.

Vi samler din plæneklipper og gør den klar til brug

​Når du køber en plæneklipper hos os, så samler vi den, ligesom vi også gerne fylder olie og benzin på. Desuden sikrer vi, at du får en grundig og ordentlig vejledning, inden du forlader forretningen, så du trygt og sikkert kan benytte plæneklipperen med det samme.

Vi tilbyder også reparation og service, uanset hvor du har købt plæneklipperen. Vi har naturligvis eget værksted, hvor vi primært servicerer kunder fra Esbjerg, Ribe og Varde.

Du kan vælge imellem en el- eller benzindrevet plæneklipper

​Du kan vælge en eldrevet plæneklipper med eller uden ledning. Den billigste løsning er med ledning, men den mest praktiske løsning er uden ledning. Fordelen med el er, at det er mere miljøvenligt - men især, at det ikke larmer. Ældre mennesker foretrækker ofte at benytte en eldrevet plæneklipper. Vi kan levere plæneklippere fra Stiga, Klippo, Husqvarna og Honda.

En benzindrevet plæneklipper har større klippebredde, ligesom den kan klippe kraftigere og længere græs. Benzin er især en fordel, hvis græsplænen er større end 500m2. Vi har benzindrevne plæneklippere fra Husqvarna og Honda.

Du kan kontakte os på telefon 75 15 04 00 eller på mail@park-have.dk, hvis du har spørgsmål til din kommende plæneklipper.

lawn-mower
​Du kan altid kontakte os, rekvirere materialer eller få en god pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Samarbejdspartnere

​Hvem er vi

ESBJERG PARK & HAVEMASKINER ApS

CVR: 29216347

Kontakt os

Telefon: 75 15 04 00

E-mail: mail@park-have.dk