Kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter

Kompetent rådgivning

Buskrydder til græs, buskadser og mindre træer

​En buskrydder benyttes til at rydde græs, mindre buskadser og lave vækster, men er stærkere og mere robust end en græstrimmer. Der skal bruges en endnu kraftigere buskrydder, hvis der er tale om en meget tæt bevoksning.

Esbjerg Park & Havemaskiner ApS tilbyder salg og reparation af buskryddere. Vores kunder er typisk private husejere, virksomheder og firmaer, der arbejder med park- og havearbejde i blandt andet Esbjerg, Ribe og Varde.

Vi råder og vejleder dig i det rette valg af en buskrydder

​Vi tilbyder vejledning i at vælge det rette mærke og den rette model, herunder at udvælge det mest relevante ekstraudstyr. Det rette ekstraudstyr gør, at du kan bruge din buskrydder til alt fra trimning af græs til udtynding blandt mindre træer.

Når du har købt din nye buskrydder, så gør vi den helt klar, så du blot skal tænde den. Desuden giver vi gode råd om brugen af maskinen, især hvis du har mindre erfaring, eller hvis den er helt anderledes, end du er vant til.

Vi kan reparere din buskrydder på vores værksted

​Vi har endvidere eget værksted, hvor vi kan reparere din buskrydder, hvis den går i stykker, og vi tilbyder samtidig også at hente eller bringe den.

Ring til os på telefon 75 15 04 00, eller skriv til os på vores e-mail, som er mail@park-have.dk, hvis du har brug for en buskrydder.

lawn-mower

Du kan altid kontakte os, rekvirere materialer eller få en god pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Samarbejdspartnere

​Hvem er vi

ESBJERG PARK & HAVEMASKINER ApS

CVR: 29216347

Kontakt os

Telefon: 75 15 04 00

E-mail: mail@park-have.dk