Kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter

Kompetent rådgivning

Motorsav til haveejere og virksomheder

Vi har styr på sikkerheden af vores produkter

​Vi tilbyder salg, service og reparation af motorsave. Vores kunder er både haveejere, virksomheder og firmaer, der arbejder med park- og havearbejde i blandt andet Esbjerg, Ribe og Varde.

En motorsav er ikke blot en motorsav. Først og fremmest skal sikkerheden være i orden, men når du køber hos os, så er den naturligvis også det! Dog skal du fortsat overveje, om begge håndtag beskytter dig nok imod vibrationer, så du ikke bliver træt, hvis du skal arbejde med den i mange timer. Det betyder derimod ikke så meget, hvis du blot skal save en gren fra tid til anden.

Rådgivning, salg og klargøring af din motorsav

​Vi tilbyder vejledning i at vælge den rette motorsav, så du kan finde en, der passer til dine behov. Ofte peger vi på Husqvarna. Mange er for eksempel tilbøjelige til at købe en motorsav med for lidt styrke den første gang, og det er spild af penge. Når du har besluttet dig og købt din nye motorsav, sikrer vi, at den bliver gjort klar til brug. Desuden giver vi gode råd om betjening og vedligeholdelse.

Hvis du skal bruge et komplet sæt af redskaber til at pleje hele dit udeareal, så kan vi også hjælpe dig med eksempelvis en havetraktor, hækkeklipper, plæneklipper og meget andet. Vi har alt inden for have- og parkmaskiner.

Kontakt os for en pris på ny motorsav eller reparation af den gamle

​Vi har også vores eget værksted, hvor vi kan reparere din motorsav, hvis den går i stykker, og hvis garantien er udløbet. Vi kan naturligvis hente og bringe den, hvis du ikke selv har tid.

Ring gerne til os på telefon 75 15 04 00, eller også kan du skrive til os på vores e-mail, som er mail@park-have.dk, hvis du har brug for en motorsav, eller hvis din gamle blot skal repareres. Så udformer vi en pris til dig, der passer til dine behov.

lawn-mower
Du kan altid kontakte os, rekvirere materialer eller få en god pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Samarbejdspartnere

​Hvem er vi

ESBJERG PARK & HAVEMASKINER ApS

CVR: 29216347

Kontakt os

Telefon: 75 15 04 00

E-mail: mail@park-have.dk