Kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter

Kompetent rådgivning

Havetraktor til plæneklipning og havearbejde

​Du kan købe en ny havetraktor hos Esbjerg Park & Havemaskiner. Vi både sælger, servicerer og reparerer traktorer til private med store græsplæner og til professionelle, der skal bruge en havetraktor på virksomhedens egne arealer eller ude hos kunderne.

Du kan bruge en havetraktor til store græsplæner, hvor den stærke motor og brede klippebredde gør det nemt at slå græs. Vi kan også levere forskelligt ekstraudstyr som for eksempel lad, opsamler og fejekoste - også til snerydning.

Vi sikrer at din nye havetraktor er køreklar

For os handler det ikke kun om at sælge en havetraktor. Derfor sikrer vi samtidig at give ordentlig vejledning i at betjene den nye traktor, således du ikke bliver i tvivl, når du skal bruge den for første gang. Dertil kommer, at vi samler den, fylder olie og brændstof på og gør den klar til brug, så du blot skal starte din nye traktor, når du skal bruge den.

Vi tilbyder service og reparation af din havetraktor

Vi tilbyder reparation, vedligeholdelse og service af din traktor. Vi benytter vores eget værksted, hvor vi primært betjener kunder fra Esbjerg, Ribe og Varde. Vi har mange års erfaring med reparationer af havetraktorer, og vi henter og bringer gerne din havetraktor, hvis du ønsker det.

Du er altid til at ringe til Esbjerg Park & Havemaskiner ApS på telefon 75 15 04 00, eller at skrive til mail@park-have.dk, hvis ønsker en ny havetraktor.

lawn-mower
Du kan altid kontakte os, rekvirere materialer eller få en god pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Samarbejdspartnere

​Hvem er vi

ESBJERG PARK & HAVEMASKINER ApS

CVR: 29216347

Kontakt os

Telefon: 75 15 04 00

E-mail: mail@park-have.dk