Kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter

Kompetent rådgivning

Hækkeklipper som el- eller benzindrevet

Vi rådgiver dig om dit valg af maskine

​Du kan købe en ny eldrevet eller benzindrevet hækkeklipper hos Esbjerg Park & Havemaskiner ApS. Vi sælger og reparerer eldrevne og benzindrevne hækkeklippere for private husejere, for virksomheder og for firmaer, der arbejder med at klippe hække i og omkring Varde, Ribe og Esbjerg.

Når du skal vælge en ny hækkeklipper, så hjælper vi med råd og vejledning til din beslutning, omkring hvorvidt den skal være med eller uden ledning. Professionelle vil normalt vælge en benzindrevet model, fordi den er stærkere og blot kan tankes op, når den løber tør.

Hækkeklipper der er klar til brug

Når du har valgt din nye hækkeklipper, så stopper vores rådgivning ikke. Vi vil nu sikre en ordentlig vejledning, så du er fuldt informeret om, hvordan den virker, og hvordan den skal betjenes. Selvom du er professionel, kan der være nye detaljer, som du ikke er kender til. Vi sikrer endvidere, at hækkeklipperen er samlet og har fået fyldt eventuelt olie og benzin på, så den er helt klar til brug.

Vi tilbyder den samme service med opsætning og rådgivning, uanset hvilken en af vores maskiner, du har købt. Er du ude efter en robotplæneklipper, havetraktor eller andre former for havemaskiner, så kan vi hjælpe dig.

Kontakt os hvis du vil købe nyt eller ønsker reparation

​Hvis din hækkeklipper går i stykker, så kan vi tilbyde reparation af din hækkeklipper på vores værksted. De fleste vælger selv at komme med hækkeklipperen, men vi kan godt tilbyde at hente og bringe den.

Du er velkommen til at ringe til Esbjerg Park & Havemaskiner ApS på telefon 75 15 04 00, men du kan også skrive til mail@park-have.dk, såfremt du overvejer at købe en ny hækkeklipper, eller hvis din gamle skal på værksted. Så udformer vi en skræddersyet pris til dig.

lawn-mower

Du kan altid kontakte os, rekvirere materialer eller få en god pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Samarbejdspartnere

​Hvem er vi

ESBJERG PARK & HAVEMASKINER ApS

CVR: 29216347

Kontakt os

Telefon: 75 15 04 00

E-mail: mail@park-have.dk