Kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter

Kompetent rådgivning

Fejemaskine fra Esbjerg Park & Havemaskiner

​Vejledning både før og efter køb af fejemaskine

Hvis du skal have en ny fejemaskine, så kom forbi Esbjerg Park & Havemaskiner og kig på vores udvalg. Vi leverer fejemaskiner til private, boligselskaber og andre med store områder, der skal fejes og ryddes for sne. Mange af vores kunder kommer fra især Esbjerg, Ribe og Varde.

​Måske skal du bare have en lille fejemaskine til at feje sne i din indkørsel og foran dit hus, eller måske skal den bruges til at feje store arealer året rundt. Derfor er det vigtigt at vælge den bedste model, og af den grund giver vi altid en grundig vejledning, når vores kunder skal vælge en ny fejemaskine.

Vi kan reparere din gamle fejemaskine hvis du ikke ønsker en ny

Når du har besluttet dig, samler vi din fejemaskine og gør den helt klar til at køre. Vi påfylder endvidere olie og benzin, hvis det er nødvendigt. Derpå orienterer vi dig om, hvordan den virker, og hvordan den skal betjenes. Det betyder med andre ord, at du kan bruge din fejemaskine med det samme og helt uden at skulle rode med instruktionsbogen.

​Vi har også vores eget værksted, hvor vi kan reparere alle slags havemaskiner og haveredskaber, herunder din fejemaskine, hvis den går i stykker. Vi kommer gerne ud til dig for at hente den, hvorpå vi kan levere den tilbage, når vi har fået den til at virke igen.

Ring eller skriv til os for en pris

Kontakt os gerne på telefon 75 15 04 00, hvis du vil vide mere om vores fejemaskiner og priser, eller hvis din fejemaskine skal på værksted. Du kan også skrive til os på mail@park-have.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere om vores øvrige produkter, herunder havetraktorer, plæneklippere og hækkeklippere, så kan du klikke dig rundt her på hjemmesiden.

lawn-mower

Du kan altid kontakte os, rekvirere materialer eller få en god pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Samarbejdspartnere

​Hvem er vi

ESBJERG PARK & HAVEMASKINER ApS

CVR: 29216347

Kontakt os

Telefon: 75 15 04 00

E-mail: mail@park-have.dk